«Τώρα παίζω στη φυσική μου θέση – Μπορούμε ακόμα και την πρώτη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τώρα παίζω στη φυσική μου θέση – Μπορούμε ακόμα και την πρώτη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε ο Κροάτης άσος του ΑΠΟΕΛ, Αντόνιο Γιάκολις, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αυτή. η οποία μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα μας στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σκοράραμε νωρίς κα ήταν πιο εύκολο να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Η ΑΕΛ είναι μία πολύ καλή ομάδα, τη σεβόμαστε πάρα πολύ και δεν κάναμε λάθος. Δεν ήταν εύκολη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο.

Νομίζω ότι είχαμε μία καλή κλήρωση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε, αλλά μπορούμε ακόμα και για την πρώτη θέση.

Οι προσδοκίες μας είναι υψηλές. Είναι μία ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Η φυσική μου θέση είναι winger και είναι νορμάλ να θέλω να σκοράρω. Ήμασταν διψασμένοι για τη νίκη και τα γκολ.

Με τον Τραμετσάνι, πρώτα ήταν η ομάδα και μετά ο ποδοσφαιριστής. Έδινα τον καλύτερο μου εαυτό στη θέση που έπαιζα. Σε κάποια παιχνίδια ήμουν καλός και σε κάποια όχι.

Ελπίζω να είμαι ακόμα καλύτερος στη συνέχεια.  Τώρα παίζω στη φυσική μου θέση και είμαι πιο επικίνδυνος».

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE