Ελληνίδα παρουσιάστρια έβαλε τα γάντια της και ξετρέλανε τους πάντες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελληνίδα παρουσιάστρια έβαλε τα γάντια της και ξετρέλανε τους πάντες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε στην άκρη τα μαγιό -με τα οποία τη συνηθίσαμε το καλοκαίρι-, φόρεσε γάντια του μποξ και μπήκε στο ρινγκ, με… άγριες διαθέσεις!

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες που άφησαν τους followers της με το στόμα ανοικτό.

Και όχι άδικα, βεβαίως, καθώς η ξανθιά καλλονή εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα, με μαύρα γάντια και έτοιμη να… ρίξει νοκ άουτ όποιον κάνει το λάθος να βρεθεί απέναντί της.

«Πάλεψε για αυτό που θέλεις!», σχολίασε η ίδια, χωρίς να χάσει το λαμπερό χαμόγελό της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE