ΚΥΠΡΟΣ: Φωτιά ξέσπασε από πτώση κεραυνού – Υπό πλήρη έλεγχο

ΚΥΠΡΟΣ: Φωτιά ξέσπασε από πτώση κεραυνού – Υπό πλήρη έλεγχο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής 15/09, από πτώση κεραυνού στο κρατικό δάσος Μονής, στην τοποθεσία Σαϊττά.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά ξέσπασε η ώρα 11:40 και χάρη στην άμεση επέμβαση δυνάμεων του Τμήματος Δασών τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, πριν επεκταθεί.

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν έξι άτομα του Τμήματος Δασών με  δύο πυροσβεστικά οχήματα.

*Κεντρική φωτογραφία Αρχείου

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE