Ο Πουίγκ τους έκανε… άνω – κάτω και η Μπαρτσελόνα Β’ έβαλε γκολάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πουίγκ τους έκανε… άνω – κάτω και η Μπαρτσελόνα Β’ έβαλε γκολάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανέμορφο γκολ από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με την Πρατ, με τον Ρίκι Πουίγκ να δείχνει το πλούσιο ταλέντο του.

Η Μπαρτσελόνα Β’ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Πρατ για τη Segunda B, με το πρώτο γκολ των Μπλαουγκράνα να είναι ένα έργο τέχνης. Ο Αλεξ Κογιάδο με έναν «κεραυνό» σκόραρε ένα τρομερό γκολ, ωστόσο τα περισσότερα μπράβο πάνε στο αστεράκι της Μπαρτσελόνα, τον Ρίκι Πουίγκ, ο οποίος έκανε την άμυνα των αντιπάλων… σμπαράλια πριν πασάρει στον Κογιάδο για το 1-0.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Το πολιτικό τοπίο της Κύπρου μπαίνει σε μια περίοδο πρωτόγνωρης ρευστότητας. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σκιαγραφούν μια έντονα πολυκομματική εικόνα, όπου τα μεγάλα κόμματα δείχνουν σημάδια κόπωσης, νέες πολιτικές κινήσεις διεκδικούν χώρο, και τα παραδοσιακά μικρότερα κόμματα αναμετρώνται με το ενδεχόμενο της πολιτικής τους συρρίκνωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE