ΠΑΦΟΣ: Τον ξυλοφόρτωσαν μετά το τροχαίο – Στο κελί οι τρεις

ΠΑΦΟΣ: Τον ξυλοφόρτωσαν μετά το τροχαίο – Στο κελί οι τρεις

Συγκρούστηκαν μαζί του και στη συνέχεια τον ξυλοφόρτωσαν.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Κυριακή 15/09 διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 21, 35, 38 και 43 ετών , που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και πρόκλησης κακόβουλης ζημίας, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Καταδίωξαν 43χρονο μέχρι να συγκρουστούν – Στο νοσοκομείο μετά την επίθεση

Οι τέσσερις συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου 14/09 στην Πάφο, μετά από τροχαία σύγκρουση τριών αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν.

Στην κατοχή τους είχαν εντοπιστεί, μετά από σχετικό αστυνομικό έλεγχο, μαχαίρια, ρόπαλο και σιδηρολοστοί, καθώς και ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 5 γραμμαρίων περίπου.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στην κατοχή της Αστυνομία, οι 37χρονος, 35χρονος και 21χρονος, φέρονται μάλιστα να επιτέθηκαν και να κτύπησαν των 43χρονο, με τη χρήση επιθετικών οργάνων, καθώς και να προκάλεσαν ζημιά στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου του.

Το ΤΑΕ, η Τροχαία και η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.