Διέψευσε τις φήμες η ελληνίδα τραγουδίστρια – Δεν είναι ζευγάρι με συνάδελφό της

Διέψευσε τις φήμες η ελληνίδα τραγουδίστρια – Δεν είναι ζευγάρι με συνάδελφό της

Δυο – τρεις κοινές τους φωτογραφίες ήταν αρκετές ώστε να αρχίζει η φημολογία ότι είναι ζευγάρι.

Ο λόγος για τον γνωστό ράπερ Bo και την τραγουδίστρια, Κατερίνα Λίολιου για τους οποίους αναπτύχθηκε φημολογία ότι είναι ζευγάρι. 

Ωστόσο η ίδια η Κατερίνα Λιόλου, μιλώντας στην εφημερίδα Real διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε ποια είναι η πραγματική τους σχέση.

«Με τον Bo υπάρχει μεγάλη φιλία και αγάπη, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό. Είμαστε φίλοι, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, αλλά δεν υπάρχει ερωτική σχέση. Συνεργαστήκαμε το καλοκαίρι σε ένα μαγαζί. Αυτήν την περίοδο είμαι μόνη μου. Κοιμάμαι και ξυπνάω με το μυαλό στη δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λιόλιου.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.