Το… ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ το τρίποντο αλλά πήραν «Χ»

Το… ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ το τρίποντο αλλά πήραν «Χ»

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Δόξα θέλησε να μπει πιο δυνατά, επιθετικά στο παιχνίδι, είχε κάποιες καλές επιθέσεις, αλλά ο Εθνικός στη συνέχεια ισορρόπησε, βγήκε μπροστά και κατάφερε στο 39ο λεπτό με τον Κοστόφσκι να ανοίξει το σκορ και να πάει στην ανάπαυλα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Στο β΄ ημίχρονο η Δόξα ζήτησε τη γρήγορη ισοφάριση.  Στο 66ο λεπτό ο Καρλάο έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ που θα έδινε και τη νίκη, αλλά τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Γιάννη Αναστασίου

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Μέσκα (82′ Μιντίκκης), Αλεξάνδρου, Μουχτάρης, Ντερβίτ, Τραϊσέφσκι, Μπόλιεβιτς (57′ Καλό), Ασαμόα, Κάρλος, Μπραμπίγια (75′ Παπαφώτης), Καρλάο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μπογκατίνοφ, Γκλομπάρτ, Φοινίρης, Μιγκελίτο, Μαρκόσκι, Κοστόφσκι, Κυπριανού, Κουντόπιακ, Χριστοφή (46′ Ευσταθίου), Παπαγεωργίου (62′ Ηλία), Κονέ (90’+2′ Μαρκόφσκι).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Γκλομπάρτ, Φοινίρης, Μπογκατίνοφ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE