Ελλαδίτης ηθοποιός γίνεται για πρώτη φορά πατέρας - Μόλις ένα εξάμηνο σε σχέση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελλαδίτης ηθοποιός γίνεται για πρώτη φορά πατέρας - Μόλις ένα εξάμηνο σε σχέση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο γοητευτικός ηθοποιός πέρα από μια ιδιαίτερα καλή περίοδο στα επαγγελματικά του, διανύει και μια υπέροχη περίοδο στην προσωπική του ζωή.

Τον Θανάση Πατριαρχέα, για τον οποίον ο λόγος, γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο ηθοποίος είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς αφού η σύντροφός του, Βίβιαν Δράκου σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Οι δυο τους μπορεί να είναι μαζί μόλις έξι μήνες όμως ο έρωτάς τους δείχνει πολύ δυνατός γεγονός που ενισχύει και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Θανάσης Πατριαρχέας, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία της συντρόφου του, στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Το τρίτο μέλος της οικογένειάς μας. Ευλογημένος χαρούμενος και περήφανος. Μικρό μου εύχομαι να είσαι υγιές και με ένα μόνιμο χαμόγελο αντίδοτο σε όλα τα κακά τούτου του κόσμου. Σ αγαπώ όσο τίποτα κι ας μην σ’ έχω “γνωρίσει” ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πατριαρχέας στη λεζάντα της ανάρτησής της με τις ευχές από τους followers του να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Με τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2026 να απέχουν μόλις τέσσερις μήνες, το πολιτικό σύστημα της Κύπρου εισέρχεται στην τελική ευθεία χωρίς σαφές κέντρο βάρους και χωρίς ξεκάθαρες σταθερές. Η εικόνα που διαμορφώνεται, δεν παραπέμπει σε μια κλασική προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια φάση πολιτικής αναδιάταξης, όπου οι ρόλοι επαναπροσδιορίζονται και οι βεβαιότητες καταρρέουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE