Νίκη πριν τη Σεβίλλη για Καραμπάχ

Νίκη πριν τη Σεβίλλη για Καραμπάχ

H Kαραμπάχ, αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φιλοξένησε τη Νέφτσι και επικράτησε με 2-0.

Το σκορ άνοιξε ο Εμρέλι στο 31’, το οποίο «συνόδευσε» τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Ζουμπίρ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 69’.

Καραμπάχ (Γκουρμπάνοφ): Μπέκοβιτς, A. Xoυσεΐνοφ, Μπ. Χουσεΐνοφ, Μεντβέντεφ, Αΐλτον, Μίτσελ, Αλμέιδα, Ιμπαρχίμλι, Κιντάνα (58′ Ρομέρο), Ζουμπίρ, Εμρέλι (75′ Γκαράγιεφ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.