Ελεονώρα Μελέτη: Πέρασα περίοδο θλίψης μετά τη γέννα

Ελεονώρα Μελέτη: Πέρασα περίοδο θλίψης μετά τη γέννα

«Δεν ξέρω αν ήταν επιλόχειος κατάθλιψη, σίγουρα όμως πέρασα περιόδους με θλίψη», είπε η παρουσιάστρια

 

Το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που απέκτησαν πρόσφατα μωρό έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη. Η 40χρονη παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη και πως αισθανόταν μετά τη γέννα με το σώμα της.

«Δεν ξέρω αν ήταν επιλόχειος κατάθλιψη, σίγουρα όμως πέρασα περιόδους με θλίψη. Το παιδί ήταν όλος μου ο κόσμος και ήμουν πάρα πολύ καλά με αυτό. Με ενοχλούσε όμως το θέμα της εικόνας μου, πώς θα τα βολέψω όλα και πώς θα μπω στους ρυθμούς μου. Εκεί τράβηξα τα ζόρια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE