Ελεονώρα Μελέτη: Πέρασα περίοδο θλίψης μετά τη γέννα

Ελεονώρα Μελέτη: Πέρασα περίοδο θλίψης μετά τη γέννα

«Δεν ξέρω αν ήταν επιλόχειος κατάθλιψη, σίγουρα όμως πέρασα περιόδους με θλίψη», είπε η παρουσιάστρια

 

Το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που απέκτησαν πρόσφατα μωρό έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη. Η 40χρονη παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη και πως αισθανόταν μετά τη γέννα με το σώμα της.

«Δεν ξέρω αν ήταν επιλόχειος κατάθλιψη, σίγουρα όμως πέρασα περιόδους με θλίψη. Το παιδί ήταν όλος μου ο κόσμος και ήμουν πάρα πολύ καλά με αυτό. Με ενοχλούσε όμως το θέμα της εικόνας μου, πώς θα τα βολέψω όλα και πώς θα μπω στους ρυθμούς μου. Εκεί τράβηξα τα ζόρια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.

BEST OF TOTHEMAONLINE