Έμπλεξε νεαρός: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν από κάνναβη και κοκαΐνη μέχρι LSD
Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) ανέκοψαν χθες βράδυ στην Πάφο για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.
Της Χριστιάνας Τσαγγάρη
Από την έντονη βροχόπτωση το μεσημέρι της Κυριακής 15/09 δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους, υπόγεια, υποστατικά και οικίες πλημμύρισαν.
Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκαν μεγάλο αριθμό κλήσεων για παροχή βοήθειας στους πολίτες.
Επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους, ενώ λόγω της συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων νερού σε σημεία δρόμων της Λάρνακας, δρόμοι της πόλης κατέστησαν αδιάβατοι και αποκόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας.
Το πρωί της Δευτέρας, (16/09) και μετά από τις φωνές των πολιτών πραγματοποιήκε στο δημαρχείο της πόλης του Ζήνωνα σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο, Ανδρέα Βύρα, με σκοπό την αξιολόγηση της κατάστασης και την εξέταση μέτρων αντιμετώπισης των πλημμυρών μέχρι την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις