Καρούσος: Τυπικός στις πληρωμές του ο Δήμος Αγίας Νάπας

Καρούσος: Τυπικός στις πληρωμές του ο Δήμος Αγίας Νάπας

Καμία υποχρέωση προς το Συμβουλίου Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης ή αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων των Επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου, δεν έχει ο Δήμος Αγίας Νάπας, αναφέρει ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος.

Σύμφωνα με τον κ. Καρούσο, ο δήμος καταβάλλει τακτικά και ανελλιπώς τα οφειλόμενα ποσά.

«Το ποσό στο οποίο αναφέρεται ο κ. Ευαγγελίδης», πρόεδρος του Συμβουλίου ΟΕΔΑ Κόσιης και δήμαρχος Αραδίππου, είπε ο Δήμαρχος, «είναι το ποσό το οποίο είχε δημιουργηθεί πριν τον Δεκέμβριο του 2017 λόγω της στάσης πληρωμών που εφαρμόσαμε μαζί με τον Δήμο Παραλιμνίου».

Το ποσό αυτό, συνέχισε, «όπως και όλα τα υπόλοιπα, τα έχει αποπληρώσει το κράτος αλλά το συμβούλιο Διαχείρισης μας ζητά να τα πληρώσουμε και εμείς».

«Έχουμε προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον των αποφάσεων του Συμβουλίου καθώς δεν έχει κανένα δικαίωμα να μας ζητά να πληρώσουμε οτιδήποτε πριν τον Δεκέμβριο του 2017», συμπλήρωσε.
Εξήγησε τέλος ότι από το 2018 και μετά ο Δήμος είναι τυπικός στις πληρωμές του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE