Ικανοποίηση Δήμου Μόρφου για την απελευθέρωση των δύο γυναικών από τις κατοχικές αρχές

Ικανοποίηση Δήμου Μόρφου για την απελευθέρωση των δύο γυναικών από τις κατοχικές αρχές

Την ικανοποίησή του για την απελευθέρωση των δύο γυναικών, που "συνελήφθησαν" άδικα από τις κατοχικές αρχές, με την πρόφαση ότι φωτογράφιζαν το σπίτι τους, στο οποίο διαμένει παράνομα Τούρκος στρατιωτικός, εκφράζει ο Δήμος Μόρφου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Μόρφου εκφράζει την ελπίδα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τέτοιο απαράδεκτο συμβάν και απαιτούμε να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός προς τους νόμιμους ιδιοκτήτες τόσο από όσους διαμένουν παράνομα στα σπίτια μας όσο και από τις κατοχικές αρχές.

Τέλος, ο Δήμος Μόρφου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Εξωτερικών και την Αστυνομία Κύπρου, οι οποίοι με τις άμεσες ενέργειές τους κατάφεραν να επιλυθεί τόσο σύντομα το απαράδεκτο αυτό θέμα που δημιουργήθηκε αναίτια από την «αστυνομία» του ψευδοκράτους, απελευθερώνοντας τις δύο γυναίκες.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE