ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκβιασμοί, εμφύλιος και συλλήψεις

Εκβιασμοί, εμφύλιος και συλλήψεις

Χαμός στην οικογένεια της Γιούβε, η οποία κατήγγειλε ότι την εκβίαζε η curva, σε έναν πόλεμο που έχει ξεσπάσει για τα προνόμια σε εισιτήρια, αλλά και τις παραβατικές συμπεριφορές των tifosi.

Ο εσωτερικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην οικογένεια της Γιουβέντους, οδήγησε την ίδια τη διοίκηση να καταγγείλει εκβιασμό και ένα σωρό ακόμα αδικήματα από μερίδα των οπαδών της. Η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στη σύλληψη 12 μελών από διαφορετικά club οπαδών του συλλόγου. Σημαντικά μέλη των Drughi, Tradizione-Antichi valori, Viking, Nucleo 1985, Quelli… di via Filadelfia, έχουν συλληφθεί σε μία υπόθεση που παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία της Γιουβέντους, η ομάδα δέχτηκε εκβιασμό από τους εν λόγω συνδέσμους, καθώς προσπάθησε να αλλάξει την πολιτική διαχείρισης των εισιτηρίων και να μειώσει τα προνόμιά τους. Οι σύνδεσμοι που κατηγορούνται για εκβιασμό, ξέπλυμα χρήματος, βία και διακίνηση ναρκωτικών, είδαν να χάνεται η διαχείριση των εισιτηρίων και φαίνεται πως εκβίασαν το club ότι θα είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά, ώστε να υπάρξει τιμωρία και να κλείσει η curva.

Προφανώς θα υπάρξει συνέχεια σε όλη αυτή την ιστορία. Μπορείται όμως να διαβάσετε το προφητικό blog του Παναγιώτη Παλλαντζά στο gazzetta.gr με τίτλο «Γιουβέντους, ultras, μαφία, μυστικές υπηρεσίες, αυτοκτονία, Super League…».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top