Ψάχνει το… «μπαμ» με Κρέσπο

Ψάχνει το… «μπαμ» με Κρέσπο

Ο Ερνάν Κρέσπο είναι μια από τις βασικές επιλογές των ανθρώπων του Άρη για τον πάγκο της ομάδας. Ο 44χρονος Αργεντινός τεχνικός είναι ψηλά στη λίστα των διοικούντων του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχουν ξεκινήσει επαφές μαζί του.

Ο Κρέσπο είναι μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που έχουν περάσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, με θητεία – μεταξύ άλλων – στην Πάρμα, στην Ίντερ, στην Τσέλσι και στη Μίλαν.

Σε ό,τι αφορά την προπονητική του καριέρα, την περίοδο 2015-16 ανέλαβε την ιταλική Μόντενα, ενώ από τον Ιανουάριο ως τις αρχές του μήνα ήταν προπονητής στην αργεντίνικη Μπάνφιλντ.

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Η Προεδρία της ΕΕ αποτελεί ευκαιρία για την Κύπρο να αναδείξει τις ευαισθησίες της και, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές και περιφερειακές συγκυρίες, να αξιοποιηθεί ως μοχλός για την επίλυση του Κυπριακού, τονίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE