ΦΟΒΕΡΟ επίτευγμα για τον παικταρά του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΦΟΒΕΡΟ επίτευγμα για τον παικταρά του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Απόλλωνας ανάρτησε το εξής: 

«100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα συμπλήρωσε ο Εμίλιο Ζελάγια στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Πάφος FC (14/9) στο Τσίρειο Στάδιο!

Ο «Goleador» μετρά ήδη 60 συμμετοχές και 29 τέρματα στο πρωτάθλημα, 11 συμμετοχές με 3 γκολ στο Κύπελλο, 1 συμμετοχή στο Super Cup και 28 στην Ευρώπη εκεί όπου πέτυχε 13 γκολ κάτι το οποίο τον τοποθετεί στην κορυφή της λίστας με τους σκόρερ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συνολικά στις 100 συμμετοχές του με τον «θεό» στο στήθος, ο Αργεντινός επιθετικός, πέτυχε 45 τέρματα.

Συγχαρητήρια στον Εμίλιο γι’ αυτό το επίτευγμα του και του ευχόμαστε να πετύχει ακόμη περισσότερα με την ομάδα μας στην συνέχεια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE