Με πτώση έκλεισε η Γουόλ Στριτ μετά τις επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία

Με πτώση έκλεισε η Γουόλ Στριτ μετά τις επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία

Στο κόκκινο έκλεισε τη συνεδρίαση το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Δευτέρα (16/9), εξαιτίας της ανησυχίας για την απότομη αύξηση της τιμής του πετρελαίου μετά τις επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Σαουδικής Αραβίας.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 142,7 μονάδες (-0,52%) και έκλεισε στις 27.076,82 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε στις 8.153,54 μονάδες, μειωμένος κατά 23,17 μονάδες ή -0,28%.

Ο διευρυμένος δείκτης Standard & Poor`s 500 που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.997,96 μονάδες, με απώλειες 9,43 μονάδων ή -0,31%.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE