Πιτσιρικάς ΕΠΑΙΖΕ στην ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ο Ενόχ…

Πιτσιρικάς ΕΠΑΙΖΕ στην ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ο Ενόχ…

Με αφορμή την αναφορά του Πάμπου Χριστοδούλου, για την απουσία των Ενόχ και Αζουλάο, από το χθεσινό παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, «ψάξαμε» λίγο παραπάνω την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). 

Ο Καμερουνέζος Ενοχ, παίζει από πέρσι στην Κύπρο, αφού ανήκε στην ΕΝΠ.

«Παράσημο» στην καριέρα του 33χρονου παίχτη, ότι φόρεσε τη βαριά φανέλα του Άγιαξ Ολλανδίας (πριν πάει στο Άμστερνταμ ήταν στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν).

Κοιτάζοντας το βιογραφικό του Αφρικανού παίχτη, προσέξαμε ότι ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία (18-19 χρόνων) σε ομάδα των κατεχομένων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο πρώτος του σταθμός, ήταν σε ομάδα της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.