Πιτσιρικάς ΕΠΑΙΖΕ στην ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ο Ενόχ…

Πιτσιρικάς ΕΠΑΙΖΕ στην ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ο Ενόχ…

Με αφορμή την αναφορά του Πάμπου Χριστοδούλου, για την απουσία των Ενόχ και Αζουλάο, από το χθεσινό παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, «ψάξαμε» λίγο παραπάνω την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). 

Ο Καμερουνέζος Ενοχ, παίζει από πέρσι στην Κύπρο, αφού ανήκε στην ΕΝΠ.

«Παράσημο» στην καριέρα του 33χρονου παίχτη, ότι φόρεσε τη βαριά φανέλα του Άγιαξ Ολλανδίας (πριν πάει στο Άμστερνταμ ήταν στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν).

Κοιτάζοντας το βιογραφικό του Αφρικανού παίχτη, προσέξαμε ότι ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία (18-19 χρόνων) σε ομάδα των κατεχομένων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο πρώτος του σταθμός, ήταν σε ομάδα της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE