Πρεμιέρα με ντέρμπι για την ομάδα της Ομόνοιας – Δηλώσεις του προπονητή

Πρεμιέρα με ντέρμπι για την ομάδα της Ομόνοιας – Δηλώσεις του προπονητή

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Πρεμιέρα με ντέρμπι «αιωνίων» για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 αυτό το Σάββατο (21/09). Η ομάδα μας υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ και θέλει να αρχίσει με νίκη την προσπάθεια της στον φετινό μαραθώνιο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Οδυσσέας Οδυσσέως, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για το παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους: «Περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία τον αγώνα. Είναι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και θέλουμε να παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε εδώ και αρκετό καιρό στις προπονήσεις».

Ακολούθως, σχολίασε το επίπεδο που βρίσκεται αυτή την περίοδο η ΟΜΟΝΟΙΑ U14: «Βρισκόμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα φτάνουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Φυσικά έχουμε ως στόχο τη νίκη, όμως θέλουμε να γίνει αυτό με τον τρόπο τον οποίον δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Οδυσσέα Οδυσσέως για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα και θα αρχίσει στις 09:00».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE