ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Αντί Ρώμη βρέθηκε στα κρατητήρια ο 24χρονος

ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Αντί Ρώμη βρέθηκε στα κρατητήρια ο 24χρονος

Στη σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (16/9) η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, παράνομης είσοδος και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό την αναχώρηση του για τη Ρώμη.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο έδειξε στους αστυνομικούς μια ελληνική άδεια παραμονής, η οποία από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστή.

Ανακρινόμενος ο 24χρονος παραδέχτηκε ότι αγόρασε την πλαστή άδεια παραμονής από άγνωστο του πρόσωπο από τα κατεχόμενα έναντι του ποσού των 450 ευρώ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.