ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών – Με εγκαύματα στο σώμα

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών – Με εγκαύματα στο σώμα

Ευτυχώς, τα δύο πρόσωπα που τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Πρωταρά – Παραλίμνι το βράδυ της Δευτέρας (16/9), βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος οδηγός του μοτοποδήλατου, υπέστη εγκαύματα τριβής στα χέρια αλλά και κάταγμα της δεξιάς κνήμης.  

Η 24χρονη συνεπιβάτης, υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο και εγκαύματα τριβής σε διάφορα μέρη του σώματός της. Σημειώνεται ότι η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάστασή τους θεωρείται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του άλλου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, δεν τραυματίστηκε.

Μαρινέλλα Παναγιώτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE