Διπλό μπράβο για την σκληρή δουλειά

Διπλό μπράβο για την σκληρή δουλειά

H απόλυτη επιβράβευση για τον Κίττο τον τερματοφύλακα της Αγίας Νάπας που πήρε κλήση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή μας Πάμπο Χριστοδούλου.

 Ο τερματοφύλακας της Αγίας Νάπας που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και έτσι από τον πάγκο της Αγίας Νάπας βρέθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα . Μια κίνηση η οποία ασφαλώς δικαιώνει και το ίδιο για την σκληρή δουλειά που κάνει αλλα και από την άλλη δικαιώνει και τον προπονητή του Γιώργο Κοσμά ο οποίος τον έριξε στην μάχη και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.