UEFA Ranking: Κακή για Κύπρο και Ελλάδα η ισοπαλία της Σλάβια Πράγας

UEFA Ranking: Κακή για Κύπρο και Ελλάδα η ισοπαλία της Σλάβια Πράγας

Κάθε αποτέλεσμα είναι σημαντικό πλέον. Εννοείται πως μας «καίει» τι κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά πρέπει να κοιτάμε και άλλους.

Και μπορεί αυτή τη στιγμή το ντέρμπι να είναι με την Κύπρο, όμως, μας ενδιαφέρουν και άλλες χώρες. Μία εξ αυτών είναι η Τσεχία που έχει ως εκπρόσωπο τη Σλάβια Πράγας.

Η τελευταία είναι σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο. Το ιδανικό θα ήταν να μην πάρει ούτε έναν βαθμό απέναντι σε Ίντερ, Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ. Έκανε, όμως, σεφτέ με το καλημέρα.

Στο Μιλάνο όχι μόνο στάθηκε όρθια, αλλά θα μπορούσε να έχει φύγει και με το διπλό! Στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε. Και για να το πάμε και πιο μακριά, πήρε και προβάδισμα για την τρίτη θέση. Η λογική λέει, άλλωστε, ότι θα παιχτεί ανάμεσα σε εκείνη και την Ίντερ.

Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη (18/9) με την Τότεναμ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη (19/9) κόντρα στη Ντουντελάνζ.

Και για να κοιτάμε και πιο πίσω μας, οι Κροάτες έχουν έχουν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που υποδέχεται την Αταλάντα την Τετάρτη. Στον όμιλο είναι και οι Σαχτάρ και Σίτι.

Τέλος, μπορεί να έχουμε σημαντική απόσταση από τη Σερβία, αλλά εκείνη έχει δύο ομάδες. Η μία είναι ο Ερυθρός Αστέρας, στον όμιλο του Ολυμπιακού. Η άλλη η Παρτιζάν που παίζει την Πέμπτη με την Άλκμααρ.

UEFA Ranking Ελλάδα

11) Ολλανδία 29.350 (4/5)
12) Αυστρία 28.525 (3/5)
13) Τσεχία 27.100 (1/5)
14) Δανία 25.750 (1/4)
15) Ελλάδα 25.100 (1/5)
16) Κύπρος 25.000 (1/4)
17) Κροατία 23.875 (1/4)
18) Σερβία 23.500 (2/4)

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE