ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Χατ-τρικ στο ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ!

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Χατ-τρικ στο ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ!

O 19χρονος Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ έγινε ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης που κάνει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του στο Champions League, κάτι για το οποίο χρειάστηκε μόλις ένα ημίχρονο!

Ασύλληπτα πράγματα στο Σάλτσμπουργκ, όπου ο 19χρονος Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ κάνει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του στην διοργάνωση μόλις σε ένα ημίχρονο.

Ο γιος του παλιού παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι (την καριέρα του οποίου τερμάτισε με φονικό τάκλιν ο Ρόι Κιν) κάνει ονειρώδες πρώτο μέρος απέναντι στην Γκενκ, αφού έχει σκοράρει τρεις φορές στο εκκωφαντικό 5-1 επί των Βέλγων και έγινε ο τρίτος νεαρότερος παίκτης που κάνει (γενικά) χατ-τρικ στην διοργάνωση πίσω από τον Ραούλ και τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο φοβερός και τρομερός Νορβηγός σέντερ-φορ στην παρθενική του σεζόν στην Αυστρία έχει σκοράρει 17 γκολ (και 5 ασίστ) μόλις σε 9 παιχνίδια και πλέον το όνομα του μπαίνει σε περίοπτη θέση στις μεταγραφικές λίστες όλων των μεγάλων συλλόγων στην Ευρώπη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE