Νέα ήττα για τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ

Νέα ήττα για τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός μετά τις ήττες από την Αρμάνι και την Ούνικς δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα σε φιλικό στο ΣΕΦ (77-82).

Νέο… καμπανάκι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Σε άλλο ένα τεστ επιπέδου Euroleague οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα κατάφεραν.

Έτσι, μετά τις ήττες από την Αρμάνι Μιλάνο και την Ούνικς, έχασαν και από τον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς.

Η ομάδα του Τόμιτς είχε μικρά προβαδίσματα της τάξεως των 5-6 πόντων σε όλο το παιχνίδι και κατάφερε να τα διατηρήσει μέχρι το διπλό στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Στράτος Περπέρογλου (13π.) και ο Τζέιμς Γκιστ (10π.) ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών των νικητών.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρακολούθησε από κοντά τη φιλική ήττα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ, η οποία παρατάχθηκε χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ – Σάσα Βεζένκοφ, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ επέστρεψε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, φορώντας τα ερυθρόλευκα.

Στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των Πειραιωτών ακολουθεί ακόμα ένα φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή (20/9, 21:15), στο οποίο ο Ολυμπιακός θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου του στις εξέδρες.

Τα Δεκάλεπτα: 16-22, 36-41, 56-62, 77-82.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE