ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: «Μπούκαραν» σε σπίτι 43χρονου Ρώσου – Πήραν ό,τι είχε

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: «Μπούκαραν» σε σπίτι 43χρονου Ρώσου – Πήραν ό,τι είχε

Υπόθεση διάρρηξης οικίας και κλοπής, διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού.

Άγνωστοι κατάφεραν να εισέλθουν σε σπίτι ιδιοκτησίας Ρώσου μόνιμου κάτοικου Κύπρου στην Γερμασόγεια και να αποσπάσουν χρήματα, χρυσαφικά, κλειδί οχήματος και άλλα.

Ο 43χρονος Ρώσος, κατήγγειλε ότι η διάρρηξη πρέπει να έγινε μεταξύ 19:00 -21:00 το βράδυ της Τρίτης (17/9).

Οι δράστες ή ο δράστης φαίνεται να κατάφεραν είσοδο στην οικία από την μπαλκονόπορτα.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο από την οικία κλάπηκαν, αντικείμενα αξίας 20 χιλ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, κλάπηκαν 3 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, χρυσαφικά αξίας 15 χιλιάδων ευρώ, κλειδί οχήματος, διαβατήρια και άλλα έγγραφα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE