Τα λέει ο Κίκης με τον Απόστολο στις 4

Τα λέει ο Κίκης με τον Απόστολο στις 4

Το απόγευμα στις 4 θα συναντηθεί ο Απόστολος Μακρίδης και ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας και όλοι στο στρατόπεδο της προσφυγικής ομάδας περιμένουν πως θα καταφέρουν να μεταπείσουν τον προπονητή τους και να μείνει στην ομάδα του Εθνικού.

Η συνάντηση θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική για το μέλλον του Εθνικού μιας και αν δεν δεχθεί ο κ Μακρίδης να συνεχίσει θα πρέπει αμέσως η διοίκηση να βρει τεχνικό τώρα που υπάρχει και η διακοπή στο πρωτάθλημα.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Στις 11 σήμερα το πρωί, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στην παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE