Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση ξυλοδαρμού στη Λεμεσό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση ξυλοδαρμού στη Λεμεσό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ψάχνει συγκεκριμένο πρόσωπο και ζητά τη βοήθεια του κοινού.

Η Αστυνομία αναζητεί τον πιο κάτω άντρα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και για πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, 2019 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE