Την πάτησε ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης – ΧΑΛΑΣΕ η μεταγραφή λόγω… πτήσης!

Την πάτησε ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης – ΧΑΛΑΣΕ η μεταγραφή λόγω… πτήσης!

Πολύ κοντά στην μετακίνηση του στο Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ βρέθηκε ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης, Ντεμπά Καμαρά.Ο 24χρονος φορ, ο οποίος ανήκει στη γαλλική Τρουά τα βρήκε με την Χάποελ Τελ Αβίβ όμως η μεταγραφή του ναυάγησε λόγω… πτήσης.

Πιο συγκεκριμένα, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου στο Ισραήλ και μέχρι τις 19:00 το βράδυ θα πρέπει να εγγράψουν τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της sport5.co.il, η διοίκηση της Χάποελ κατάφερε να του βγάλει βίζα χθες Τρίτη, όμως δεν βρήκε νυχτερινή πτήση για Ισραήλ με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η άφιξη του. Εάν έπαιρνε την πρωινή πτήση θα έφτανε στο Ισραήλ στις 5 το απόγευμα και θα ήταν μεγάλο το ρίσκο για την Χάποελ, καθώς υπήρχε περίπτωση να μην προλάβει να τον εγγράψει στο δυναμικό της έγκαιρα.

Πλέον ο κόουτς της Χάποελ, Αβιτάν κοιτάζει άλλες περιπτώσεις επιθετικών καθώς μόνο εάν πάρει την ελευθέρα του ο Καμαρά θα καταφέρει να πάει στο Ισραήλ και να κλείσει η μεταγραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Τρουά, Β’ κατηγορία Γαλλίας την φετινή σεζόν μετρά 5 συμμετοχές όλες ως αλλαγή και δεν είναι εκ των βασικών επιλογών.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE