Magic Light

Magic Light

Η εταιρεία VE Very Exclusive Accessories Ltd, αντιπρόσωποι της εταιρείας Swarovski στην Κύπρο, διοργάνωσε ένα εκλεκτό κοκτέιλ πάρτυ με αφορμή την παρουσίαση της καινούργιας συλλογής Swarovski Fall Winter 2019 με τίτλο Magic Light.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Skinny Fox και το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του οίκου Swarovski.

Την λαμπερή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί πελάτες, άτομα από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καθώς επίσης και διάφορες γνωστές προσωπικότητες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.

BEST OF TOTHEMAONLINE