Άμεση συνάντηση με Υπ. Παιδείας θα ζητήσουν οι οργανωμένοι γονείς Μ. Εκπαίδευσης

Άμεση συνάντηση με Υπ. Παιδείας θα ζητήσουν οι οργανωμένοι γονείς Μ. Εκπαίδευσης

Άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστα Χαμπιαούρη, θα ζητήσει η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Αυτό αποφάσισε σε πολύωρη συνεδρία της η Γραμματεία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, η οποία συνήλθε στη Χοιροκοιτία για να πάρει αποφάσεις για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η Γραμματεία των οργανωμένων γονέων της Μέσης Εκπαίδευσης αποφάσισε να ζητήσει άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστα Χαμπιαούρη, για να συζητήσουν διάφορα θέματα, τα οποία εγείρει η ΟΕΛΜΕΚ σε σχέση με χρονοδιαγράμματα και την ύλη και να ζητήσουν διευκρινίσεις.

Αποφάσισε, επίσης, ότι αφού δουν με βάση το σχεδιασμό του Υπουργείου τι γίνεται, εντός της άλλης εβδομάδας θα καθορίσουν συγκεκριμένη μέρα για να κάνουν δημοσιογραφική διάσκεψη όπου θα αναλύσουν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί , καταθέτοντας την θέση των οργανωμένων γονιών, αλλά και τα γεγονότα όπως έχουν εξελιχθεί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE