Βίντεο: «Έφαγε πόρτα» ως άστεγος σε εστιατόριο, όμως όταν πήγε με Φεράρι...

Βίντεο: «Έφαγε πόρτα» ως άστεγος σε εστιατόριο, όμως όταν πήγε με Φεράρι...

Η όλη φάρσα στήθηκε για να διδάξει στους εργαζόμενους του εστιατορίου, αλλά και σε όσους το δουν, ένα μάθημα. Αυτό του να μην κρίνουμε κάποιον από τη εξωτερική εμφάνιση.

 

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο, πήγε στο συγκεκριμένο εστιατόριο ντυμένος σαν άστεγος, μαζί με το καροτσάκι με τα υποτιθέμενα πράγματά του.

Οι σερβιτόροι δεν τον άφηναν να φάει στο μαγαζί και ο μετρ του είπε ότι μπορεί να φάει, αλλά όχι και να μπει μέσα στο χώρο του εστιατορίου, μήπως και τους χαλάσει την εικόνα.

Ο τύπος φεύγει και λίγη ώρα μετά γυρίζει με τα πραγματικά του ρούχα, οδηγώντας τη Φεράρι του.

Δείτε τι έγινε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE