Καθ΄οδόν προς το Κίεβο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Καθ΄οδόν προς το Κίεβο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για επίσκεψη εργασίας ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Αρχικά ο άνδρας έπαθε σοκ-καθώς πίστεψε ότι αντιμετώπιζε ένα μακάβριο εύρημα- ωστόσο μόλις ο 40χρονος που βρισκόταν μέσα στον κάδο του μίλησε, προσπάθησε να τον πείσει να βγει. Όπως αναφέρει το faros-24.gr τον ρώτησε «τι κάνεις χριστιανέ μου εκεί μέσα, τι έπαθες;» με τον 40χρονο να του απαντά «Θέλω να τιμωρήσω τον εαυτό μου».
Λίγο αργότερα δύο γυναίκες που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να τον πείσουν να βγει από τον κάδο. Ακολούθως ο 40χρονος ζήτησε ένα μπουκάλι νερό, τους είπε που μένει και τι έχει σπουδάσει και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




