Μετά τα παράπονα η «τιμωρία» για τρεις ρεφ! Μόνο ο Τράττος… μεροκάματο

Μετά τα παράπονα η «τιμωρία» για τρεις ρεφ! Μόνο ο Τράττος… μεροκάματο

Αρκετές ήταν οι φωνές για τη διαιτησία την προηγούμενη αγωνιστική καθώς σε τρία παιχνίδια είχαμε έντονα παράπονα.

Στο Απόλλων-Πάφος υπήρξαν φωνές κυρίως για τον βοηθό Ιωάννη Λαζάρου αλλά και τον ρεφ Νικόλα Νεοκλέους, στο Παραλίμνι η ΕΝΠ τα είχε με τον Τράττο για το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης ενώ στο ντέρμπι της Αρένα η Ομόνοια εξέφρασε έντονα παράπονα και προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του Γιώργου Νικολάου.

Ρίχνοντας μια ματιά στους ορισμούς της αγωνιστικής, από τους… πρωταγωνιστές της προηγούμενης εβδομάδας μόνο ο Λεόντιος Τράττος θα έχει ρόλο ως 4ος στο ντέρμπι Ομόνοια-Απόλλων.

Ούτε Γιώργος Νικολάου, ούτε Ιωάννης Λαζάρου ούτε και Νικόλας Νεοκλέους στους ορισμούς της 4ης αγωνιστικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE