Χ- FACTOR: Σκληροί οι κριτές με την Ανδριάνα – «Κλείνε τα παράθυρα στο αυτοκίνητο» – VIDEO

Χ- FACTOR: Σκληροί οι κριτές με την Ανδριάνα – «Κλείνε τα παράθυρα στο αυτοκίνητο» – VIDEO

Δεν τα πήγε πολύ καλά η Ανδριάνα Μπακογιάννη στην audition της στο X –Factor και αυτό φάνηκε και από τα σχόλια των κριτών.

Αρχικά όταν η Ανδριάνα ανέβηκε στην σκηνή, έπιασε ψηλή κουβέντα με τους κριτές και ξαφνικά ξεκίνησε να τραγουδάει το τραγούδι του συγκροτήματος «Μέλισσες», ‘Όλα μοιάζουν καλοκαίρι’.

Κάπου εκεί την διέκοψαν και στην συνέχεια, αφού έγιναν κάποια σχόλια από τους κριτές, ξεκίνησε να τραγουδάει το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Γιατί υπάρχει ζωή» με το οποίο θα διαγωνιζόταν.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.