Χ- FACTOR: Σκληροί οι κριτές με την Ανδριάνα – «Κλείνε τα παράθυρα στο αυτοκίνητο» – VIDEO

Χ- FACTOR: Σκληροί οι κριτές με την Ανδριάνα – «Κλείνε τα παράθυρα στο αυτοκίνητο» – VIDEO

Δεν τα πήγε πολύ καλά η Ανδριάνα Μπακογιάννη στην audition της στο X –Factor και αυτό φάνηκε και από τα σχόλια των κριτών.

Αρχικά όταν η Ανδριάνα ανέβηκε στην σκηνή, έπιασε ψηλή κουβέντα με τους κριτές και ξαφνικά ξεκίνησε να τραγουδάει το τραγούδι του συγκροτήματος «Μέλισσες», ‘Όλα μοιάζουν καλοκαίρι’.

Κάπου εκεί την διέκοψαν και στην συνέχεια, αφού έγιναν κάποια σχόλια από τους κριτές, ξεκίνησε να τραγουδάει το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Γιατί υπάρχει ζωή» με το οποίο θα διαγωνιζόταν.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.