ΕΚΤΑΚΤΟ- ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε διαμέρισμα

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε διαμέρισμα

Χωρίς τις αισθήσεις σου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 19/9 άντρας στην Πάφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μέλη της Αστυνομίας έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη, να εντοπίσουν τα στοιχεία της ταυτότητας του νεκρού καθώς ποιος κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE