X – FACTOR: Τα έχασε πάνω στην σκηνή – Δεν κατάφερνε να «σταυρώσει» λέξη –VIDEO

X – FACTOR: Τα έχασε πάνω στην σκηνή – Δεν κατάφερνε να «σταυρώσει» λέξη –VIDEO

Ο 48χρονος Χρηστός Γεώργιος Βλαχόπουλος ανέφερε στους κριτές ότι ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία πέντε χρόνια αλλά πιο πολύ ασχολήθηκε με την χορωδία της εκκλησίας.

Ο Χρήστος, επιχείρησε να τραγουδήσει το «Χαμένο νησί» του Ανδρέα Μικρούτσικου ωστόσο δεν μπορούσε να μπει στο τραγούδι…

Ο 48χρονος προσπάθησε αρκετές φορές, μάλιστα και οι κριτές προσπάθησαν να τον βοηθήσουν τραγουδώντας το κομμάτι για να του δώσουν ρυθμό, ενώ και ο κόσμος χειροκροτούσε για τον ίδιο λόγο.

Εν τέλει, ζήτησε να τραγουδήσει ακαπέλα, και τα κατάφερε.

Δυστυχώς όμως οι κριτές, δεν έδωσαν την συγκατάθεσή τους για να περάσει στην επόμενη φάση.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE