Αποχώρησαν οι της ΟΕΛΜΕΚ από το Υπουργείο μόλις είδαν τον Νικηφόρου

Αποχώρησαν οι της ΟΕΛΜΕΚ από το Υπουργείο μόλις είδαν τον Νικηφόρου

Η Επιτροπή για τους κανονισμούς λειτουργίας των σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης συνήλθε το πρωί της Παρασκευής (20/9) στο Υπουργείο Παιδείας, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Στη συνεδρία της Επιτροπής, προσήλθε για να μετέχει και η ΟΕΛΜΕΚ, ωστόσο κατά την προσέλευση της διαπίστωσε ότι στην Επιτροπή για να συμμετέχει βρισκόταν και ο Πρόεδρος των οργανωμένων γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου, και έτσι ο Πρόεδρος και ο ΓΓ της ΟΕΛΜΕΚ αποχώρησαν από τη συνεδρία.

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/9) η Οργάνωση, η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ σε συνεδρία της αποφάσισε όπως μη συμμετέχει σε οποιαδήποτε επίσημη ή ανεπίσημη συνάντηση, στην οποία θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.