Τι είπαν ο Κυριάκος και ο Θεόδωρος για το ΑΕΚ - ΑΕΛ

Τι είπαν ο Κυριάκος και ο Θεόδωρος για το ΑΕΚ - ΑΕΛ

Δηλώσεις έκαναν μετα το τέλος της κλήρωσης οι εκπρόσωποι τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημήτριου και της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου

Ο Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε «Θα είναι δύο δυνατά παιχνίδια, τα ίδια θα έλεγα με οποιοδήποτε αντίπαλο. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις δύο μάχες που θα κρίνουν το εισιτήριο στον τελικό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να χρίσουμε οποιαδήποτε ομάδας ως φαβορί. Ελπίζω κι εγώ να δούμε πάνω απ’ όλα καλά και αθλητοπρεπέστατα παιχνίδια και ο καλύτερος να κερδίσει. Ασφαλώς θέλω η δική μου ομάδα να εξασφαλίσει μετά από χρόνια το εισιτήριο για τον τελικό».

Ο Θεόδωρος Αντωνίου με την σειρά του είπε «Μείναμε νωρίς εκτός διεκδίκησης κάτι καλού από τον θεσμό του πρωταθλήματος και πλέον η μοναδικη μας διέξοδος είναι το Κύπελλο. Ελπίζω φέτος να ειμαστε καλύτεροι και να γίνουν δυο καλοί αγώνες και καθαροί με την ΑΕΚ χωρίς έκτροπα και να καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό. Έχουμε φτάσει πολλές φορές στο παρελθόν στον τελικό χωρίς να έχουμε καταφέρει να πάρουμε το τρόπαιο»

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE