Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης – «Λέω πάει, έμφραγμα…»

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης – «Λέω πάει, έμφραγμα…»

«Εντάξει χθες (18/9) πέρασα όλη τη μέρα σε ένα νοσοκομείο. Είχα έναν πόνο πίσω από την πλάτη. Χτύπαγε στο στήθος. Λέω πάει, έμφραγμα. Τελικά ήταν μυϊκό» ανέφερε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που ήταν καλεσμένος μαζί με την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, την Πέμπτη (19/9).

Η Κορινθίου εξήγησε στην συνέχεια, ακριβώς τι συνέβη: «Ξυπνάω όπως κάθε μέρα για να ετοιμάσω το παιδί να πάω στο σχολείο. Αφού τα ετοίμασα όλα λέω ας πάω να ξαπλώσω, με το που πάω στο κρεβάτι μου λέει «Μαρία πονάω, δεν αισθάνομαι καλά», του λέω «πάμε».

Ο ηθοποίος τόνισε πως η σύζυγός του είναι αρκετά σκληρή σε αυτά τα θέματα λέγοντας με αρκετή δόση χιούμορ: «Καμιά μέρα θα πεθάνω και δε θα με πιστεύει».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE