ΓΕΣΥ: Δικαίωμα αλλαγής προσωπικού ιατρού εφόσον συμπληρωθούν τρεις μήνες από την εγγραφή

ΓΕΣΥ: Δικαίωμα αλλαγής προσωπικού ιατρού εφόσον συμπληρωθούν τρεις μήνες από την εγγραφή

Δικαίωμα αλλαγής προσωπικού ιατρού εφόσον περάσουν τρεις μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους στον κατάλογο του υφιστάμενου προσωπικού τους ιατρού, έχουν οι δικαιούχοι από την 1η Οκτωβρίου 2019 μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2019 μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), για σκοπούς ομαλοποίησης του Συστήματος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΥ, σύμφωνα με τη διαδικασία εγγραφής δικαιούχου σε προσωπικό ιατρό, ο δικαιούχος μπορεί να αλλάξει προσωπικό ιατρό μέσω του συστήματος πληροφορικής, από την πύλη δικαιούχων, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό λογαριασμό χρήστη νοουμένου ότι έχει συνδέσει το αρχείο δικαιούχου του ή κατόπιν επίσκεψης στον προσωπικό ιατρό που θα επιλέξει.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE