ΚΟΝΤΙΔΗΣ: «Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να βάλω τις κάλτσες μου» – Σπάνια συνέντευξη στην Ελπίδα Ιακωβίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΝΤΙΔΗΣ: «Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να βάλω τις κάλτσες μου» – Σπάνια συνέντευξη στην Ελπίδα Ιακωβίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα, Παύλος Κοντίδης βρέθηκε ως καλεσμένος της Ελπίδας Ιακωβίδου στο πλατό του ΡΙΚ και την εκπομπή «Όμορφη μέρα, κάθε μέρα».

Ο 29χρονος ιστιοπλόος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, πως άρχισε την ιστιοπλοΐα και τους τίτλους που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα. Παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε το 2010 στη μέση και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν δεν μπορούσε ούτε να φορέσει τις κάλτσες και τα παπούτσια του.

Παράλληλα μίλησε και για το πρωτοποριακό πρόγραμμα #TowardsTokyo, μια δική του πρωτοβουλίας μέσω της οποίας φιλοδοξεί να ενισχύει οικονομικά από τρεις έως πέντε αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020.

Δείτε σε βίντεο τι είπε στην Ελπίδα Ιακωβίδου:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE