ΚΟΝΤΙΔΗΣ: «Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να βάλω τις κάλτσες μου» – Σπάνια συνέντευξη στην Ελπίδα Ιακωβίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΝΤΙΔΗΣ: «Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να βάλω τις κάλτσες μου» – Σπάνια συνέντευξη στην Ελπίδα Ιακωβίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα, Παύλος Κοντίδης βρέθηκε ως καλεσμένος της Ελπίδας Ιακωβίδου στο πλατό του ΡΙΚ και την εκπομπή «Όμορφη μέρα, κάθε μέρα».

Ο 29χρονος ιστιοπλόος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, πως άρχισε την ιστιοπλοΐα και τους τίτλους που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα. Παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε το 2010 στη μέση και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν δεν μπορούσε ούτε να φορέσει τις κάλτσες και τα παπούτσια του.

Παράλληλα μίλησε και για το πρωτοποριακό πρόγραμμα #TowardsTokyo, μια δική του πρωτοβουλίας μέσω της οποίας φιλοδοξεί να ενισχύει οικονομικά από τρεις έως πέντε αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020.

Δείτε σε βίντεο τι είπε στην Ελπίδα Ιακωβίδου:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE