ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Επείγον περιστατικό εν πτήσει με ανήλικο -Εσπευσμένα στο Γ.Ν. Λάρνακας

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Επείγον περιστατικό εν πτήσει με ανήλικο -Εσπευσμένα στο Γ.Ν. Λάρνακας

18:40 (20/09) - Ειδοποίηση για έκτακτο περιστατικό εν πτήσει έλαβαν οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας πριν από λίγο.

Όπως ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου ο κυβερνήτης αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση από την Φρανκφούρτη στην Λάρνακα, σημειώθηκε σοβαρό περιστατικό με παιδί, που φέρεται να κατάπιε αντικείμενο.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Τα νεότερα για την υγεία του παιδιού – Αντιμετωπίστηκε εν πτήσει το περιστατικό

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέβη στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί ανέπνεε και ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.