ΑΕΛ – Δόξα: Το «σβήσιμο» των… πληγών και το πρώτο τρίποντο!

ΑΕΛ – Δόξα: Το «σβήσιμο» των… πληγών και το πρώτο τρίποντο!

ΑΕΛ και Δόξα θα βρεθούν αντιμέτωπες (21/09) στο Τσίρειο για την 4η «στροφή» του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, θέλει να «σβήσει» από τη μνήμη της, την βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και την κακή εικόνα που είχε. Ο αγώνας απέναντι στη Δόξα, προσφέρεται για κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν θα είναι τόσο εύκολο. Το γνωρίζει καλά ο Βόσνιος τεχνικός και έχει τους παίκτες του σε… εγρήγορση. Η ΑΕΛ θα πρέπει να βελτιώσει κατά πολύ τον τρόπο παιχνιδιού της για να πάριε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Στον… αντίποδα, η Δόξα πάει στο Τσίρειο με την «ταμπέλα» του αουτσάιντερ, χωρίς να νιώθει πίεση, γνωρίζοντας τις δυνατότητες της, για να πάρει τη νίκη. Ο Λούκας Χατζηλούκας, σίγουρα προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του για έρθει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Η Δόξα, έδειξε πως είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, που χρειάζεται ψυχολογία για να κάνει το παιχνίδι της, κάτι που δεν είχε στις πρώτες αγωνιστικές, όμως τώρα ίσως να ήρθε η ώρα για να το πράξει. Παράλληλα, θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη, καθώς σε τρεις αγώνες, μετρά μια ήττα (με Ομόνοια 2-0), και δύο ισοπαλίες (με Ολυμπιακό και Εθνικό Άχνας 1-1).

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE