Aπόγευμα η προπόνηση της Εθνικής μας

Aπόγευμα η προπόνηση της Εθνικής μας

Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών με το Βέλγιο για την 5η αγωνιστική του 2ου Προκριματικού ομίλου του EURO 2016.

Αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κόντρα στην 4η καλύτερη ομάδα του κόσμου.Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα, στις 16:00 με προπόνηση στο ΓΣΠ.

Πρώτη προπόνηση σήμερα για τον τερματοφύλακα Ανδρέα Κίττο ο οποίος κλήθηκε χθες, μετά την αδυναμία του Αντώνη Γιωργαλλίδη να συμμετάσχει στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Κίττος είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην κλήση για τον αγώνα με το Βέλγιο ο οποίος καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφού το βάπτισμα του πυρός πήραν χθες οι Νίκος Εγγλέζου, Γρηγόρης Κάστανος και Κωνσταντίνος Παναγή.

Γενικά, πρόκειται για μια κλήση με αρκετούς νέους και νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως από την άλλη, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που έχουν  την εμπειρία να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα αλλά και να βοηθήσουν τους νεαρότερους συμπαίκτες τους.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα ολοκληρωθεί επί Κυπριακού εδάφους αύριο το απόγευμα ενώ στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για τις Βρυξέλλες.

Η Εθνική μας θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

www.cfa.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE