ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Μαζική αποχώρηση αστυνομικών από την Αρχιεπισκοπή –ΕΓΓΡΑΦΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Μαζική αποχώρηση αστυνομικών από την Αρχιεπισκοπή –ΕΓΓΡΑΦΑ

Μεταθέσεων συνέχεια στην Αστυνομία.

Αυτή τη φορά τα επηρεαζόμενα μέλη της δύναμης είναι 26 στον αριθμό. Για τα νέα τους πόστα έχουν ενημερωθεί από την Παρασκευή (20/09), ενώ οι μεταθέσεις θα ισχύουν από τη Δευτέρα (23/09).

Από τις νέες μετακινήσεις, ξεχωρίζει η μαζική αποχώρηση αστυνομικών που εκτελούσαν καθήκοντα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Εκεί είχαν αποσπαστεί πέντε στελέχη του σώματος, ωστόσο, κατόπιν διευκρινήσεων μεταξύ Αρχιεπισκοπής και Αρχηγείου Αστυνομίας κρίθηκε σκόπιμο να υπηρετήσουν σε άλλα πόστα.

Με απλά λόγια, οι υπηρεσίες τους δεν ήταν απαραίτητες κι έτσι αποφασίστηκε όπως ενισχύσουν άλλα τμήματα της Αστυνομίας.

Φ.Μ.

Οι λίστες με τις μεταθέσεις:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE