Καταγγέλθηκαν 14 κέντρα αναψυχής στην Πάφο

Καταγγέλθηκαν 14 κέντρα αναψυχής στην Πάφο

Δεκατέσσερα κέντρα αναψυχής κατήγγειλε η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο επιχείρησης που διενήργησε με σκοπό την πάταξη της ηχορύπανσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνεχίζοντας την εκστρατεία της η Αστυνομία Πάφου για πάταξη της ηχορύπανσης, προέβη σε καταγγελίες την Παρασκευή για 14 κέντρα αναψυχής που λειτουργούν στην περιοχή της  πλατείας Κέννεντυ, στην οδό Αγίου Αντωνίου και στην τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλίων.

Οι διαχειριστές των κέντρων αναψυχής καταγγέλθηκαν ότι μετέδιδαν μουσική χωρίς να έχουν σε ισχύ την απαραίτητη άδεια και θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.