Γενικός Εισαγγελέας για τις αποκοπές μισθών δημοσίων υπαλλήλων: "Δεν επιτρέπεται να γίνονται οποιεσδήποτε δημόσιες δηλώσεις"

Γενικός Εισαγγελέας για τις αποκοπές μισθών δημοσίων υπαλλήλων:  "Δεν επιτρέπεται να γίνονται οποιεσδήποτε δημόσιες δηλώσεις"

Εκκρεμούσης της εκδίκασης των εφέσεων των πρωτόδικων αποφάσεων αναφορικά με τις αποκοπές των μισθών και συντάξεων στο δημόσιο τομέα, δεν επιτρέπεται να γίνονται δημόσιες δηλώσεις, οι οποίες δυνατόν να θεωρηθούν ότι επηρεάζουν την έκβαση των υποθέσεων ή ασκούν πίεση επί του Δικαστηρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης.

«Ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση και η έκδοση απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου επί των εφέσεων για τις αποκοπές μισθών δημοσίων υπαλλήλων και συναφών θεμάτων, δεν επιτρέπεται να γίνονται οποιεσδήποτε δημόσιες δηλώσεις, οι οποίες δυνατόν να θεωρηθούν ότι τείνουν να επηρεάσουν την έκβαση των υποθέσεων, η καθ’ οιονδήποτε τρόπο να ασκήσουν πίεση επί του Δικαστηρίου προς τη μία την άλλη κατεύθυνση», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ.  Κληρίδης.

Η εκδίκαση των εφέσεων από Ανώτατο Δικαστήριο, μετατέθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου για τις 14 Οκτωβρίου λόγω επικείμενης αντικατάστασης της δικαστού Δέσπως Μιχαηλίδου, η οποία διορίστηκε στη θέση του Επιτρόπου για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ