ΠΑΦΟΣ: Εφιαλτικές στιγμές για 34χρονη- Άντρας μπούκαρε στο σπίτι, της επιτέθηκε άσεμνα και τη λήστεψε

ΠΑΦΟΣ: Εφιαλτικές στιγμές για 34χρονη- Άντρας μπούκαρε στο σπίτι, της επιτέθηκε άσεμνα και τη λήστεψε

Διάταγμα κράτησης  πέντε  ημερών εξέδωσε το Σάββατο 21/9 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου για υπόθεση διάρρηξη κατοικίας, ληστείας και άσεμνης επίθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος αλλοδαπός εισήλθε στην κατοικία γυναίκας ηλικίας 34 ετών και της επιτέθηκε άσεμνα, της έκλεψε το κινητό της τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Η 34χρονη κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Ο 43χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.