Οι «αλεπούδες» κατασπάραξαν τους «πετεινούς»!

Οι «αλεπούδες» κατασπάραξαν τους «πετεινούς»!

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή από τη Λέστερ, τρεις ημέρες μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, μάλλον παύει να είναι σύμπτωση!

Για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν και δεύτερη σε διάστημα τριών ημερών, η Τότεναμ προηγείται και δεν καταφέρνει να το υπερασπιστεί. Μόνο που τώρα ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την ψυχωμένη Λέστερ…

Βαθαίνει η κρίση στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, που μπήκε μπροστά με καταπληκτικό τέρμα του Κέιν στο 29’, αλλά εμφάνισε τα γνωστά της συμπλέγματα μακριά από την έδρα της και δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (69’ Ρικάρντο, 85’ Μάντισον).

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι το ματς θα έχει καλό ρυθμό και θα κρύβει συγκινήσεις, με τον Κέιν να απειλεί στο 3′ και τον Μάντισον να απαντά στις ευκαιρίες στο 13′ και στο 15′.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (15′), οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ με τον Εντιντί μετά από μια ασταθή απόκρουση του Γκατσανίγκα, ο οποίος αντικατέστησε ο Γιορίς, που απουσίασε λόγω της γέννησης του παιδιού του. Εντούτοις, η χαρά των «αλεπούδων» δεν κράτησε πολύ, καθώς το τέρμα τους ακυρώθηκε -ορθώς- με τη χρήση του VAR.

Στο 29’, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κέιν να πετυχαίνει ένα παλικαρίσιο τέρμα, αφού έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, αλλά κατάφερε να πλασάρει τον Σμάιχελ για το 0-1.

Εννέα λεπτά αργότερα, οι «αλεπούδες» απείλησαν με τον Αγιόθε, όμως ο Γκατσανίγκα έδιωξε. Η Τότεναμ «απάντησε» στις ευκαιρίες, με τον Κέιν να σουτάρει μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Σμάιχελ απέκρουσε.

Η Λέστερ ξεκίνησε… φουριόζα το δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις να ισοφαρίσει, με τους Εντιντί (46’) και Βάρντι (50’, 56’) να μην σημαδεύουν σωστά.

Από ‘κει και πέρα, οι Spurs απορρόφησαν την πίεση και ισορρόπησαν, ενώ στο 64’ ο Οριέ σκόραρε, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR για οφσάιντ (πολύ οριακό) του Σον στην αρχή της φάσης.

Η ομάδα του Ρότζερς αφυπνίστηκε ακόμα περισσότερο μετά το ακυρωθέν γκολ των φιλοξενούμενων και στο 69’ έφτασε στην ισοφάριση, με τον μπακ Ρικάρντο Περέιρα να πλασάρει μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Βάρντι.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Τότεναμ άγγιξε το 1-2, με τον Οριέ να σουτάρει δυνατά και τον Σμάιχελ να διώχνει στη γωνία του. Στο 82’, ήταν η σειρά του Κέιν να τεστάρει τα αντανακλαστικά του Δανού γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο 85’, η Λέστερ ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Μάντισον να σουτάρει με δύναμη έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου Γκατσανίγκα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και κάπως έτσι οι «αλεπούδες» επανήλθαν στις νίκες (2-1).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE